Film

Ska sätta mig och se en film innan maten. Mamma och pappa gör grillat :D
Jag känner just nu att jag har ont i magen, men det kan väl bara vara för att jag är hungrig. Hoppas det.
Asså det har inte hänt någonting. Men ja.... jag är nog bara hungrig.
Men ska ta och se filmen nu. Skriver väl sen :)

Läste nyss i PT

Läste nyss i pt att en lärare på min skola säger att man inte ska köpa blandraser på hund, för att dom kan bli farliga, really bullshit säger jag. Jag har en blandras och han är så otroligt snäll. Så man ska inte dömma en hund bara för att han är blandras..... ! Jag blir bara arg. Dom som tror dom är någonting bara för att dom har en renrasig hund. Okej, vissa hundar kan bli agresiva, men det kan ju alla hundar om man behandlar dom fel. Så jag förstår inte varför man ska peka ut dom som är blandraser............

Vill seJag är så sugen på att se den filmen.... Men ja, jag tror den kan vara grym! Vad tror ni?

kolla, grym cover


...

Allt är hittat på ginatricot.se

no one should say that you are not beautiful because it's you

Sitter nu på min syster dator och chillar, lyssnar på musik och funderar på att gå och se en film.
Jag ska klippa mig på tisdag kl 4 :D Men jag är inte helt säker än, men jag tror det blir lugg och uppklippt.
Typ någonting sånt tror jag, fast längre :) Vad tror ni ? Kommer det bli bra, kommer det passa mig? :)

The wings open, and I lift

Allt är inte precis på sin plats idag. Jag har en bild i huvuder som inte vill fara bort. Och jag ser bara den bilden då jag blundar. Inatt så kom bilden upp. Och det kändes i magen att det inte var så bra.
Jag pratade ut med morsan om vad som hade hänt och det var då jag började förstå vad som hade hänt, och då kom tårarna. Jag hade inte gråtit någonting då det hände. Men då jag kom hem så kände jag att allt bara for av mig. Fan.
Det jag skriver om är att min kompis Joakim bröt foten på en handbolls match och jag och hans lillasyster Amanda såg det. (Amanda är min bästavän) Och man såg att foten var i 90 grader, höger fot. Och jag åh Amanda gick ut och sen gick vi till honom, jag och hon satt helta tiden hos honom. Och då ambulansen kom så var vi med honom tills han for.
Men han mår bra nu. så det känns dock bra, men bilden finns ändå kvar.


Sitter nu på skolan och väntar på att biologin ska börja. Jag har inte så stor lust att börja idag. Känner att jag måste sova mera än vad jag gjort. Och är inte på humör för att vara på skolan. Men jag ska kämpa mig igenom dagen och fara hem och sova sen om jag inte har nå läxor.
Jag skriver sen ikväll om jag orkar. Hade :)

Musik

Mina tankar ligger hos dig nu

Handbollen blev väl inte så bra ändå, jocke fick åka in på akuten. Han spelar då handboll och sen så landar han på foten och bryter den. Så det känns inte så bra just nu. Men jag och Amanda ska försöka få en bra kväll. Eller vi ska HA en bra kväll.
Men jag hoppas att han får komma hem ikv, tycker så jävla synd om honom. Fast man vet att det kommer gå bra. Men man är ändå orolig som fan.

Musikluleå-skellefteå


pole danceMan måste ha muskler för att göra detta :o

musikÄlskar låten


RSS 2.0