Why should it just happen to you?

Jag är inte så sugen på att blogga nu. hänt så mycket idag. bloggar en annan dag.

3 bilderBilderna är tagna från http://flickanvidnamnjulia.blogg.se/

Svar på era frågor!

1: Hur såg du ut när du var liten? (bild?)

Svar: Jadu, jag har tyvärr ingen bild :( så, men ja jag var väl som alla andra, feta små barn ;p

2: Hur gammal är du?

Svar: jag är 16 fyller snart 17 :)

3:Plats du vill besöka och varför?

Svar: hmm, jag vet inte. Men jag skulle vilja besöka Paris. Men det är väl för att det är ett ställe jag drömt om länge :)

4:Favorit hundras?

Svar: Min favorit hundras är dobermann :)


5:Vad var ditt första intryck av mig? :)) lol

Svar: Jadu Melinda, jag trodde du var en stor Fjortis :o

6: Vad är omoget enligt dig? (alltså andra folks beteende osv.)

Svar: omoget hos en person.. hmm, jag tror det skulle vara... asså, omg va svårt att säga. Men omoget skulle väl typ vara.. asså jag kan inte svara på det. För jag kan inte säga på rak arm :o

7 Vad är det du tycker bäst om hos Victor? :)

Svar: Det är så mycket som är bra med honom. Han är så rolig, snäll, underbar, han kan vara barnslig ibland men det älskar jag bara, han lyssnar på mig, han lyssnar om jag säger nej, han är så underbar. Så <3 Ja, det är väl det <3

8: varför började du blogga?

Svar: Jag började blogga för att det var några av mina kompisar ville att jag skulle börja blogga :) Och då gjorde jag de. Och ja, det var meningen att det skulle handla om musik. Men ja, det blev inte så :p haha, det började ju handla om mitt liv och min vardag :)

9: Vad är ditt drömyrke?

Svar: Mitt drömyrke är hundförare :) Asså polis :)

10:Vilken är din favoritfärg?

Svar: Min favoritfärg är rosa :)

11:Vad skulle du göra om du van 1 miljon?

Svar: Jag skulle ut och resa jorden runt och sen skulle jag besöka massa barn och se hur dom har det och se om jag kan hjälpa till <3

12:Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?

svar: Vänlig, Rak på sak, bryr mig om andra

13:vilka bloggar läser du?:)

jag läser http://allriseelf.blogg.se/ http://reneesandberg.blogg.se/ http://jjoeln.blogg.se/ http://imvictor.blogg.se/ (då han bloggar) http://jenniferalmstroms.blogg.se/ http://flickanvidnamnjulia.blogg.se/ dom bloggarna läser jag :)

14:Vad tycker du är roligast med att blogga?

Svar: Att få kommentarer och att folk tycker om att läsa om mitt liv :)

15:Vad vill du bli när du blir stor?:)

Svar: Jag vill bli hundförare ;)

16:varför började du blogga?

Svar: kolla fråga 8 :)

17:chips eller godis?

Svar: hmm, Godis tror jag :)

18:Den bästa bloggen du följer?

Svar: Kan inte säga den bästa för det är så många som är bra :)

19:drömyrke?

Svar: Hundförare :)


Bögar/lebbar/bi

Jag tycker det är så sjukt fel att man inte får bli kär i vem man vill. Om en kille blir kär i en kille så är det väl okej. Om en tjej bli kär i en tjej är det okej. Men vissa säger att dte är mera okej om det är en tjej och en tjej. Men jag tycker det är precis samma sak om det är kille och kille. DOm är kära så va fan. Ge er med alla jävla ord emot dom. Dom betyder lika mycket som du.
Jag blir så jävla arg på er som säger att bögar kan dö och att lebbar kan få leva för det är sexigt att se 2 tjejer hålla på med varandra. Men va fan, ge er. Kärlek är kärlek, och det kan ingen ändra på.

Justin

Videon under funkade inte såg jag nu. Så jag lägger upp en ny video med hans nya låt :) Älskar den ;)

Julia gästbloggar!

Hej alla!! Nu är det Julia (Emelie´s kompis) som skiver. Jag fick i uppdrag av henne att gästblogga^^ Få se nu.. hur ska jag börja? Jag är en knasig tjej som älskar djur, precis som alla andra här på grans gör :DD Jag har en hund och akvariefiskar xD Hunden heter Nellie och är en blandras mellan schäfer och sebirean husky!! Jag älskar också att sjunga, dansa och vara med kompisar :D En sak jag verkligen älskar är 80-talet!!♥ Älskar musiken, stilen, jaa allt som handlar om 80-talet xD Jag har också en blogg, i september fyller min blogg 2 år!! Följ mej gärna via bloglovin♥ Länkar till min blogg här lite längre ner^^ 

Tänkte skriva lite om Emelie:

Emelie är en sjukt snäll kompis som jag verkligen tycker om♥ Hon är nog en av mina bästa vänner. Man kan prata med henne precis om allt och lyssnar alltid! Hon är rak på sak och säger precis vad hon tycker. Finns så mycket jag skulle vilja skiva.. haha skulle få hålla på hela dagen xD Haha jag älskar dej gumman, du är underbar du med♥
Det var nog allt!


Min blogg!♥

skön musik

Sitter nu och lyssnar på skön sång. Lyssnar på himlen är oskyldigt blå. Den låten påminner mig om att man vill ha sommar :) Kommer bli så nice då snön är borta och man kan gå ut och sola. Men ska ta och vara med min lillebror nu :) Hade gött <3

Sång

Blir att ta tag i gitarren nu och sjunga :)

Musik


Nelly.seLite snyggt från Nelly.se :)

NyttSer ut som den är röd, men den är rosa :)

Klart

Har precis gjort klart lite till skolan. Känns grymt nice :)
Nu så är jag så sjukt taggat till onsdag, ska till kåbdalis :D Grymt!

2 bilder från igår :D

Bilderna är tagna från Joel (http://jjoeln.blogg.se/)


Kolla in min tunga på båda bilderna. Haha, jag sak alltid ha ut den :p

ojojoj

fyfann vilken kväll!

2 bilder


Hos Renee

Sitter nu hos Renee och dunkar musik. Victor står och gör mat och alla andra slöar typ. Nä men vi hjälper till :D <3
Jadu. Jag vet inte ;)
Kommer bli grym kväll/natt :) Vi får se om det kommer upp nå bilder från kvällen :)
<3

Kony 2012


svar på tal

Lina
Hej! Jag ser att du går på Grans Naturbruksskola. Kan du inte berätta lite om vad man får göra på skolan? Jag funderar på att börja där till hösten men jag är inte säker. Beror ju lite på vad man får göra, det här med vars man ska bo och sånt.. vore väldigt tacksam om du berättade lite! :) Bra blogg du har, förresten :)

Svar:¨
Hejsan Lina. Jadu, vad får man göra på Grans! hmm, man får som göra mycket, första året får man göra allt typ som grans har att erbjuda, tex vara i stallet med hästarna, rida, borsta osv. Sen så får man vara i smådjurshuset och pysla om dom där. ja, sen har vi ju en ladugård med lösgående kor, får och grisar. Och där inne kan man få mjölka, skrapa, kolla då korna får sina kalvar och typ, rutiner. Asså det man får göra där. Sen kan man välja hund också. Men det får man inte pröva på. Då handlar det bara om hund. Men det tror jag du förstår. Sen så kan man välja NV, om man ska bli typ veterinär eller nå sånt. Sen finns det zoohandel också. Och så finns det fordons. Och första året får man också köra traktor :) Grymt roligt.
Och om du tänker bo här så finns det ju rum. Jag bor inte här. Men mina klasskompisar gör de. Och det är grymt fina rum. Det finns enkelrum ( då bor du själv) Sen finns det dubbelrum ( bor två) Men om du väljer dubbelrum så bor du med en kompis som du känner typ. Eller hur man ska förklara det. :)
Men jag tycker du ska välja att gå här. Jag tycker det är en grymt bra skola. Alla blir typ vänner här, och lärarna är underbara.
Och jag kan ju berätta att polisen tränar sina hundar här. Och vi brukar få gå och kolla på dom :) Då dom söker knark och sånt :) Det är grymt roligt :) Jag älskar grans :)
Men jag hoppas du fick svar på din fråga :)
Tack så mycker med att du tycker bloggen är bra :)

videos


Musik


HAHAHHA


Vill ha!


'
Vill ha så otroligt mycket <3

I was bored so I took the pillow


musik


Dina ögon är som guld

Ska nog ta och ta tag i gitarren nu och sjunga lite.
Mina kusiner kommer hit snart. farfar hämtar dom nu. :) Vi får se om det kommer nå bilder ;) Hoppas de ;) Hade gött. Bloggar mera sen <3

Jag bara älskar låten


3 bilder


Jag saknar dig <3Saknar dig <3

Sången är så.. bra


Vingar eller inte jag flyger ändåSitter nu och lyssnar på låten som jag la in nu också. Jennifer och jag har precis fixat oss och ska snart dra :)
Jag ska till Victor och Jennifer ska på storheden med mamma och lillebror <3

When you hold me so I never want to let go

Sitter just nu i min pyjamas och messar med Victor, konstig eller? öh nej.
Idag har jag varit ute, ville inte ut, men mamma tvingade mig. Så var ute i 1 timme. Kanske bra att vara ute nu då det är så fint väder. Men jaja.
Imon blir det i alla fall att dra till Victor för första gången. Då jag tänker på det så blir jag nervös som fan. Hoppas att dom gillar mig.

:(


<3


When you look into my eyes, I melt

There is so much i want to tell you, but so little i dare.
When I think of you makes me smile, and when i see you, I think how luckey I am to have got to know you. And since I'm starting to fall in love, it feels good to know that you fell the same way.
You are wonderful Victor, and you know it <3
Jani, jag tror alla vet nu vad som håller på att hända. Ja jag tror inte jag behöver säga det. Och om ni inte vet så får ni ta och ta reda på det ;) <3

RSS 2.0