Just give me a reason

Sitter just nu och chillar hemma och Victor ( min pojkvän) Han ska och kolla någon rappare på puben. Och eftersom jag inte är 18 så kan jag ju inte följa med. Det suger, fyller ju snart år. 
Men i alla fall, idag har jag varit på barndop, min kusin kevin döptes. Och så sen efter det så kom Emil och Victor och hämtade mig där. Och nu sitter jag här hemma hos han och lyssnar på musik. 
Men slänger in en låt 

Godmorgon!

Vaknade halv 9 idag, är fett trött men måste upp för att ska snart fixa mig. Ska på barndop, min kusin kevin ska döpa sig.Och efter det ska jag till Victor. Kommer bli grymt nice.
Men ska se tv, och har ju ingen dator på praktiken så kan inte blogga då.Och jag får inte ta kort där så kommer inte komma några bilder.

Snart 18, önskar mig

Lite kläder/skor som jag vill ha då jag fyller 18
 

I Love you

Det finns inte så mycket att skriva om just nu. Känner mig fett trött och allt. Idag så ska jag åka och rida med Sandra, min nya granne. Kommer bli grymt roligt. Ska få rida hennes största häst :) kommer bli så roligt :D

Helg

Kom precis hem från praktiken, nu är det helg. Och det känns så sjukt skönt. Behöver inte göra någonting. Har det jätte bra på praktiken, alla är grymt trevliga. Härliga människor :)
Idag ska jag ha om familjen och har grymt mysigt. Skönt att få vara hemma. ååå.
Fick sluta 12 typ idag, så var med Rasmus. Satt och snackade och lyssnade på musik. Trevlig kille som min syster har skaffat sig :)
Men nu ska jag vara social med familjen :) byeee

Varit sjuk

Hej alla läsare. Jag har inte haft orken att blogga för att jag varit sjuk. Har inte mått bra alls. Men vi får se hur mycket jag kan blogga under min tid på praktiken. för dom har inte något trådlöst nätverk där. Så det känns surt.
Sitter nu och lyssnar på musik och tar det lugnt. ska ta och äta någonting nu. så skriver väl sen. bye
 

Roligt

Grymt roligt


Rolig

Hittade denna roliga video på mobilen. Haha xD


första praktikdagen avklarad

har varit hemma nu et bra tag, skönt att man kunde få sluta tidigt första dagen.
Första dagen har varit bra. har haft roligt och då.Är med en mattelärare och matte som inte är min starka sida. Men det kommer nog gå bra ändå :)


Soffan

Ligger just nu i soffan och är halvdöd. Ska snart gå och lägga mig. Ska upp föra fan imon.
Men jag skriver imon.

Praktik

Hejsan, som ni ser så har min blogg fixats, tack vare min underbara vän Melinda. Saknar mina små tjejer så mycket.
Det är sista dagen på lovet nu och imon börjar mina 6 veckor på praktiken. Kommer blogga om det och det kanske kommer upp lite bilder. Första veckan ska jag vara på en skola, så då kanske det inte kommer nå bilder. Men dom andra 5 veckorna ska jag vara på en gård, så då kommer det säkert bilder.
Under lovet så har jag varit med min pojkvän och sen har vi då varit hos min farmor. Har haft det så trevligt.
Och igår så gick Luleå hockey till final och dom ska möta Skellefteå, och eftersom jag håller på skellefteå så vill jag ju att dom ska ta död på Luleå.
Men ska ta och kolla lite nu på facebook, så hörs vi senare. bye

RSS 2.0