sur

Förlåt för dålig uppdatering, men är just nu inte på så bra humör. Säger bara att det finns idioter.. snälla någon skaffa ett liv och bete er för fan!
Aja, ska inte slösa min dyrbara enegi på dom, ska slösa den på mina underbara vänner.
Idag har jag varit med Caroline, Melinda och Julia, gullungar <3 Vi har som valigt bara varit barnsliga haha, det får man väl ändå vara. Öö Bitch ja det får man verkligen. Men aja, vi har alla ett problem, och ja, skriver inte ut de på bloggen. Sånt behöver inte komma ut, för jag vet att dom som jag är sur på kan läsa...
Men ligger nu i sängen och myser med katten, ska snart gå ner och se lite tv.
Men vi får höras, hade gött.

vildhjärta-stiftelsen


Finns den rätta?

Ingen skola för mig imon eftersom vi fick ledigt hela dagen. Fan va skönt. Så ikväll blir det att chilla ett tag och så. Sen under helgen så blir det att baka med farmor och fara och se hockey lördag och söndag. Så otroligt roligt.
Har varit på så dåligt humör idag, men det vände ikväll, så jag mår så otroligt bra just nu. Så skönt att känna fjärilar i magen och bara le. haha

Thinking of you

Sitter nu hos min älskade farmor och farfar och tar det lungt.
Min lilla farfar fyllde år igår så säger ett stort grattis till honom.
Har gjort lite nytta idag med att gå på gåbandet som farmor har, gick i ca 15 min. Gick ganska fort. Man känner inte som att man blir trött men sen då efter, när man stigit av den, så känner man att man är slut i bena. Var oerhört nice.
Sen så har jag också fixat till farmors hunds tassar, klippt dom och bortat henne. Eftersom hon ska med till skolan imon. Kommer bli roligt de med :)
Men ska fika lite nu sen bara chilla på mera. hade gött alla bloggläsare :)

Godmorgon eller någonting

Kanske inte är morgon precis då kl är 14:05. Men rubriken får ändå vara så 
Sitter nu och kollar då Victor spelar LoL, ändå roligt att kolla på... Eller? Jodå.
Jag vet att jag varit jätte dålig att blogga, men jag har ju varit jättesjuk. Men har varit i skolan i onsdags till fredag då. Känns så drygt att vakna kl 6 på morgonen. fyfan, är äckligt skoltrött nu.

dagens låt

 

tv tittande och snart mat


Börjar känna mig bättre

godmorgon alla läsare, sitter nu och ser film men lillebror. Alla är sjuk nu här, men jag börjar känna mig mycket bättre. Skönt som fan. Men kommer vara hemma från skolan imon också. Skönt ändå, men jobbigt. Eftersom man missar så otroligt mycket.
Men ska se klart filmen nu, byebyeGodmorgon

Hej alla bloggläsare, förlåt för att jag inte har bloggat. Men är sjuk som fan nu. Har 39 graders feber. Så har inte någon lust att blogga då.
Men ligger nu och ser avatar med min lillebror. Han är tyvärr också sjuk.
Idag skulle jag egentligen in till stan och se då papa spelar bordshockey och sen skulle jag träffa Victor. Fuck för feber....

Lugn lördagSitter nu och ser hockey, har gjort det hela dagen. JVM tog silver, dom förlorade med 1-3 emot usa tyvärr.
Har haft ett så bra lov också, fast jag varit sjuk.
Har också fått träffa min underbara kusin Amandus, och sen så fick jag en kusin i onsdags. Så sjukt stolt kusin jag är nu

överraskning

Sitter nu och lyssnar på musik. Ikväll blir det att ha roligt med Jennifer och Renee, kommer bli fett nice.
I veckan så fick jag och Jennifer en överraskning kan man säga. Våra vänner Renee och Victor kom, och vi visste inte om någonting. Har haft det så mysigt. Men tyvärr så var Victor tvungen att åka hem idag. Men ska träffa honom på Söndag igen. Nicenice

Dagens planer

Idag blir det att åka på stan en stund. Kommer bli nice att göra någonting i alla fall, kanske inte så jävla roligt att bara ligga hemma och dö i soffan.

RSS 2.0