Godmorgon

Godmorgon alla läsare, sitter just nu på bussen till Umeå för att jobba. Ska som sagt vara på Nolia och sälja mat. Så det är bara att komma förbi och köpa mat av mig ;-)
Men ska försöka sova nu lite, skriver mera snart.pussGodmorgongodmorgon alla läsare, ligger just nu i soffan hemma och ser på tv. Jag har haft en otroligt bra helg med massa människor, det har ju varit PDOL. Har tyvärr inga bilder från det. orkade inte ta några.
Nu får jag inte träffa hjärtat på 2 veckor, kommer verkligen bli svårt. Men jag ska jobba på stora nolia i umeå. Och får sjukt bra betalt.
Men ni får ha det bra så skriver jag mer senare. bye!

Svar på fråga

Moa: Har du redan en ny kille efter dig o Victor?! :o
 
S: Ja, jag har en annan kille. Men då kan jag dra en lång förklaring för dig och alla andra som läser. Och nu kommer säkert det att komma många som tycker att jag är falsk och att någon kommer visa Victor detta, men och, jag har gått vidare i mitt liv. Jag har börja komma tillbaka till mitt gamla jag tack vare Thommy ( som han heter)
Jag är tillsammans med en som heter Thommy, och jag mår jätte bra med honom. Han är sjukt snäll och ja, han är underbar, han är rolig, han tänker på mig, han hittar på saker, ja vi gör mycket tillsammans. Vi sitter inte bara inne och degar! Vi gör saker.
Och nu undrar säkert många varför jag gjorde slut med Victor, men det var för att jag inte kände någonting för honom. Man ska vara två i ett förhållande, man ska vara kära i vanadra. Och det ska inte bara vara en som ska vara kär i den ena och inte den andra vara kär i den andra, eller vad man ska säga. Så eftersom jag inte kände någonting för honom så gjorde jag slut. Jag försökte få tillbaka känslan för honom många gånger. Men den fanns inte där.
Och efter ett tag så började jag umgås med Thommy, och sen så ja, fick vi känslor för varandra och så blev de som det blev. Vi blev ett par.
 
Så där har du mitt svar, hoppas de duger!

Hos Farmor

 
Ja, jag är verkligen dålig på att blogga, jag känner det själv. Men jag har inte haft någon ork alls. Menmen, ska börja blogga.
Sitter nu i alla fall hos farmor nu och ser Sverige-Tyskland (damfotboll). Och ja, tar det bara lugnt. Skönt att inte behöva tänka på någontig nu.
Snart är det Nolia mässan i Umeå, och då ska jag jobba igen. Kommer bli grymt roligt att få jobba där. Så jag tycker alla ska komma dit och köpa mat av mig ;)
 

förår för dålig uppdatering

hej alla läsare, ligger nu i min mammas och pappas säng, har lite obt i halsen och snorar. Så tar det lite lugnt, måste u vara frisk då hjärtat kommer hem från jobbet.
Förra veckan var jag med Thommy hela tiden, vi var och badade några dagar och sen tog vi de bara lugnt.RSS 2.0