skola

sitter just nu i Melindas och Julias rum nu och inväntar engelska lektionen. är så sjukt trött nu, eftersom hunden ville ut idag vid halv 5.Sjuk

Sitter hemma hos min farmor och har precis skrivit klart ett uppsats, är sjuk och det känns verkligen inte bra. Så äter alvedon och försöker bli frisk.
Imon kommer min älskling hem, och imon har vi varit tillsammans i 3 månader, så grattis till oss.
Min lilla hund är helt tokig, hon springer runt i huset och busar så mycket. Och hon är bara 9 veckor och 2 dagar. Jag har redan haft henne i 1 vecka och 1 dag. Det är helt sjukt hur tiden gå så fort.
Men nu ska jag ge min lilla valp mat sen ska jag krypa ner i sängen och se tv. Men ni får hade så bra tills jag skriver igen, puss
 
 

Hejsan alla mina läsare...

... Sitter just nu och chillar med min lilla valp i knät. Japp, jag har skaffat mig en liten valp. En liten toypudel som heter Chili. Världens vackraste valp asså. Haha, hon är så sjukt snäll. Och idag så blir hon 9 veckor. Gulligt värre. Men i alla fall, i helgen var jag med min underbara pojkvän. Vi tog det lugnt fredag, såg lite film och chilla. Sen Lördag så var hans mamma och syrra hundvakt till min lilla ängel, medans vi var och badade på piteå havsbad. Sen söndag så tog vi det lugnt igen.Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ge Chili mat, sen blir det idol tittande. Men ha det bra alla läsare. 

RSS 2.0